» kontakt 
» Catering -oferta 
» Catering -galeria 
» OBIADY DOMOWE 
» Organizacja imprez 
» Catering konferencyjny 
» Obiady dla firm 
» Catering -przedszkole 
» Uroczystości komunijne 
» Kanapki - oferta 
» Imprezy plenerowe 
» Catering do domu 
» ekspozycja stołu biesiadnego 
» ekspozycja stołu bankietowego 
» Menu weselne 
» menu okolicznościowe 

 
Menu weselne




Propozycja menu tradycyjna:

Obiad
Rosół z paluszkiem
2,5 kawałka mięsa na osobę
-kotlet zbójnicki
-pieczeń z karkówki
-kurczak pieczony
-mielony z pieczarkami i żółtym serem
-zrazy wieprzowe
Ziemniaki
Kapusta biała zasmażana
Surówka wielowarzywna
Buraczki
Sos pieczeniowy

Owoce


Przerwa kawowa:
-Kawa z dodatkami
Do wyboru:
-Lody z polewą czekoladową
-babeczki z czekoladą

Fontanna czekoladowa z owocami

Zimna płyta – zakąski
- Galart drobiowy
- klopsiki w occie
- ryba w occie pomidorowym
- sałatka jarzynowa
- sałatka ryżowa z kurczakiem i ananasem
- szynka ze szparagami w galarecie
- roladki wieprzowe z oliwką


I danie gorące :
Flaczki , pieczywo , szaszłyki

Kawa z tortem weselnym ok. 23:30
Kawa , tort, ciasta

II danie gorące:
Barszcz czysty, krokiety z mięsem

0,5l napoju na osobę

Cena –do uzgodnienia
Koszty obejmują kompleksową obsługę przyjęcia weselnego

Dodatkowo można zamówić

Potrawka 8,00/os

Dekoracja sali – cena do uzgodnienia.

Stół biesiadny – stylizowany serwujący dania w naczyniach kamionkowych:
Pasztet domowy
Śledź w śmietanie
Śledź w oleju z cebulką
Sałatka ziemniaczana
Szynka wędzona
Smalec ze skwarkami i ogórkiem małosolnym
Deski z wędlinami
Deski z serami
Koszt stołu biesiadnego 450,00
15 porcji z każdego asortymentu

Poprawiny:

Danie główne:

Barszcz
Rolady wieprzowe, ziemniaki, kapusta modra zasmażana
Dodatkowo wszystko to co zostało z uroczystości weselnej

Koszt 35,00 /os za 5 godzin



Do wyboru do dań obiadowych:

-Rolady z piersi kurczaka z farszem szpinakowym
- pieczeń z karkówki z sosem pomidorowym, zapiekana w piekarniku
- gulasz węgierski w podgrzewaczach
- ryba panierowana, pstrąg, karp, inne
-kotlet schabowy panierowany,
-kotlet drobiowy panierowany
-żeberka duszone
-frytki
-pyzy
-szparagi
-kalafior z tartą bułką
-marchewka z groszkiem
-surówka z marchwi z pomarańczą
-surówka z kapusty pekińskiej

Do wyboru do zimnego bufetu

Półmiski z przekąskami:
-pomidorki koktajlowe faszerowane fetą
-tartinki z pastami kanapkowymi
-roladki wieprzowe z oliwką
-roladki drobiowe z oliwką
- koreczki
ryba w sosie greckim
sałatka śledziowa z curry
półmiski z serami
półmiski z wędlinami
golonka w galarecie
śledzik ze śliwką
śledzik w oleju z cebulką
pstrąg w galarecie
schab ze śliwką w galarecie
sałatka grecka
sałatka ryżowa z tuńczykiem





 


licznik odwiedzin - 31599902        Usługi Gastronomiczne Jedynka | mapa strony | © 2005-2010
Utworzono w systemie darmowe strony www EntroCMS